Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για την 40χρονη Ελίνα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ενημέρωση 22:25

Βαρύ το πένθος σήμερα στην πόλη του Ρεθύμνου, καθώς η είδηση του θανάτου της Ελίνας Ακουμιανάκη, βύθισε στη θλίψη συγγενείς και φίλους της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, η 40χρονη Ρεθυμνιώτισσα προδόθηκε από την καρδιά της χθες το απόγευμα ευρισκόμενη στην οικία της στο Ρουσσοσπίτι, με το τραγικό κάδρο να συμπληρώνεται από το γεγονός ότι την εντόπισε μπαίνοντας σε αυτό η ίδια η μητέρα της (και όχι ο σύντροφός της, όπως κυκλοφόρησε λανθασμένα στην αρχή).

Η Ελίνα, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή και ο εύθυμος χαρακτήρας της είναι βέβαιο πως θα αφήσει μεγάλο κενό στις θύμισες όλων εκείνων που τη γνώριζαν.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: 40χρονη βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της

Φίλοι και συγγενείς θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο, και θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Ο νέος αυτός θάνατος μιας νέας γυναίκας, επαναφέρει στις μνήμες των κατοίκων της πόλης του Ρεθύμνου, την τραγική είδηση που σόκαρε πριν από έναν μήνα περίπου τους πάντες. Αυτή του αιφνίδιου θανάτου της 34χρονης Νικολέτας Κοπάση, οι πληγές από το χαμό της οποίας δεν έχουν κλείσει ακόμα…

Σοκαρισμένο ολόκληρο το Ρέθυμνο: «Έφυγε» η Νικολέτα Κοπάση στα 34 της χρόνια!

Το Daynight.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της Ελίνας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version