Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Εκμάθηση του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης (Π.Ε.Τ.Κ.), πιστοποιημένο κέντρο εκμάθησης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille, οργανώνει νέο κύκλο μαθημάτων διάρκειας 52 διδακτικών ωρών (επιπλέον 6 ώρες για τους φιλολόγους της αρχαίας ελληνικής και των ξένων γλωσσών), ο οποίος θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 στο Ηράκλειο & στο Ρέθυμνο!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δια ζώσης στο Κέντρο εκμάθησης γραφής Braille Ηρακλείου (Σκεπετζή 28, Μπεντεβή) & Ρεθύμνου (Γερακάρη 176) και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 16 Μαρτίου 2023.

Στο τέλος του κύκλου η Ένωση χορηγεί βεβαίωση εκμάθησης, με την οποία οι εκπαιδευθέντες εξετάζονται από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), προκειμένου να τους χορηγηθεί πιστοποίηση για τη γνώση της γραφής Braille.

Η οργάνωση των τμημάτων θα ολοκληρωθεί εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2022.

Αναλυτικές πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα ΕΔΩ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version