Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Εκδικάζεται η υπόθεση της απόπειρας βιασμού ρεθυμνιώτισσας από πρώην ειδικό φρουρό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων εκδικάζονται αύριο Πέμπτη δύο πολύκροτες υποθέσεις που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.
Ειδικότερα θα εκδικαστεί η υπόθεση ενός Ειδικού Φρουρού που το 2012 είχε κατηγορηθεί ότι εισέβαλε στο σπίτι μίας 28χρονης, τότε, Ρεθυμνιώτισας, αποπειράθηκε να τη βιάσει και επειδή η άτυχη νεαρή αντιστάθηκε την ξυλοκόπησε άγρια προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες με αποτέλεσμα η κοπέλα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Ο Ειδικός Φρουρός στην πρώτη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 ετών και ενός μήνα.
Στο Εφετείο Κακουργημάτων έχει οριστεί να εκδικαστεί την Πέμπτη και η υπόθεση που αφορά το θάνατο μια γυναίκας σε χωριό του Κολυμβαρίου. Ο σύζυγος της που είναι και κατηγορούμενος την είχε αποδώσει σε αυτοκτονία, ενώ η οικογένεια της γυναίκας είχε κάνει λόγο για ανθρωποκτονία. Πρωτόδικα ο σύζυγος αθωώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, ωστόσο η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερη βαθμό αύριο.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version