Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

“Έφυγε” ο “Μόμπιλος” των Ανωγείων

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Την θλίψη σκόρπισε στα Ανώγεια η θλιβερή είδηση του πρόωρου θανάτου του Γιάννη Παπανικολάκου σε ηλικία μόλις 39 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας, σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου.
Η κηδεία του άτυχου Γιάννη θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Γύθειο, στο χωριό Μηλιά, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στη μια η ώρα το μεσημέρι.

Ο Γιάννης Παπανικολάκος, ή “Μόμπιλος” όπως ήταν το παρατσούκλι που του είχαν δώσει οι φίλοι του στα Ανώγεια, γεννήθηκε στο Γύθειο, αλλά πέρασε όλα τα παιδικά και τα χρόνια της εφηβείας του, μέχρι και την ενηλικίωση του, στα Ανώγεια, όπου βρέθηκε η οικογένεια του, καθώς ο πατέρας του υπήρξε αστυνομικός και μετατέθηκε στο χωριό. Ο ίδιος μαζί με τις δυο αδερφές του, Μαρία και Νατάσα, εντάχθηκαν αμέσως στο κοινωνικό σύνολο, αγάπησαν θερμά και αγαπήθηκαν πολύ από τους ανθρώπους των Ανωγείων αποκτώντας πολλούς φίλους, ενώ μάλιστα η αδερφή του Νατάσα νυμφεύθηκε τον Ανωγειανό Μιχάλη Μανουρά.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι Ανωγειανοί φίλοι του που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα για να τον στηρίξουν στη δύσκολη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, που δυστυχώς δεν τον έβγαλε νικητή. Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης ζούσε στο Γύθειο, όπου ασχολούνταν με την κτηνοτροφία, ενώ η βελτίωση της υγείας κατά την τελευταία τριετία του έδωσε όραμα και δύναμη να συνεχίσει την ζωή του και να δημιουργήσει οικογένεια έχοντας αρραβωνιαστεί πέρσι με την αγαπημένη του Αναστασία, με τη μοίρα δυστυχώς να γράφει άσχημο επίλογο σε αυτή του την προσπάθεια Ο “Μόμπιλος” έφυγε με ψηλά το κεφάλι, δίνοντας τη μάχη της ζωής του τα τελευταία χρόνια, με αξιοπρέπεια και ως μαχητής όπως τον ξέραμε καλά όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από μικρό παιδί.

Τα Ανώγεια τον αποχαιρετούν με θλίψη και ως έναν πραγματικά δικό τους άνθρωπο. Ο Αετός Ανωγείων, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 αναφέρει: “Ο Αετός Ανωγείων αποχαιρετάει με συναισθήματα οδύνης, ένα δικό του παιδί που ταξιδεύει στη γειτονιά των αγγέλων, τον Γιάννη Παπανικολάκο. Με την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και τη δύναμη του, υπηρέτησε με αγάπη και πίστη την φανέλα της ομάδας μας σαν γνήσιος Ανωγειανός. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει, αιωνία η μνήμη του..” καταλήγει.

Πηγή: anogi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap