Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δύο ακόμα κρούσματα κορονοϊού προστέθηκαν στην λίστα του Ρεθύμνου.

Πρόκεται για έναν 62 χρονο άνδρα και μια 47 χρονη γυναίκα οι οποίοι  παρουσίαζαν συμπτώματα και προσήλθαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το rethnea.

Υποβλήθηκαν στο τέστ και διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

Και οι δυο ασθενείς , βρίσκονται σε κατ ‘ οίκο περιορισμό ενώ οι δυο παραπάνω περιπτώσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους.  Σημειώνεται οτι από χτες μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί πέντε κρούσματα κορονοϊού στο νομό.

Χθες αρχικά ένας 21χρονος Ρεθυμνιώτης ο οποίος προσήλθε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με ήπια συμπτώματα , υπεβλήθη σε τεστ για τον κορονοΐό το οποίο βγήκε θετικό. Αντίστοιχα θετικός στον κορoνοΐό με ήπια συμπτώματα βρέθηκε και ένας ακόμη 35χρονος.

Νωρίτερα μια 37χρονη απευθύνθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου έχοντας ήπια συμπτώματα και το τεστ που της έγινε βγήκε θετικό.

Αναμένουμε τη σημερινή επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα στο Ρέθυμνο και φυσικά σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version