Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Δόθηκε βαρύτητα στη μισή παραλία του Ρεθύμνου, αφήνοντας το υπόλοιπο παραλιακό μέτωπο στο… έλεος του θεού | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγανάκτηση και απογοήτευση έχει προκαλέσει σε αρκετούς κατοίκους της πόλης, το γεγονός ότι δόθηκε βαρύτητα στη μισή παραλία του Ρεθύμνου, όπως τονίζουν, αφήνοντας το υπόλοιπο παραλιακό μέτωπο στο… έλεος του θεού.

Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά Κρήτης, το παραλιακό μέτωπο της πόλης αφορά όλη την παραλία της πόλης κι όχι μόνο μέχρι τα πολύ εμπορικά σημεία που βολεύει.

Την απελπισία αυτή των κατοίκων προκάλεσαν δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας με φωτογραφίες πριν και μετά, από την παραλία, όπου είχαν απομακρυνθεί όλα τα φερτά υλικά της πρόσφατης κακοκαιρίας. Στα Παραπολιτικά Κρήτης έστειλαν πολίτες φωτογραφίες από την υπόλοιπη παραλία όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως καμία προσπάθεια καθαρισμού δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να αισθάνονται τελείως αποκομμένοι, ειδικά αυτή την περίοδο που, όπως δήλωσαν, ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.

Οφείλουμε βέβαια να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου για την ως τώρα εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν να μας κρατούν όσο το δυνατόν αξιοπρεπείς, ωστόσο, αναφέρουν κάτοικοι, πως η απόφαση να αφεθεί σε άθλια κατάσταση η υπόλοιπη παραλία, δεν αφορά του υπαλλήλους της καθαριότητας αλλά τις οδηγίες που και οι ίδιοι λαμβάνουν για τα σημεία προτεραιότητας και ζητούν άμεση αποκατάσταση.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτυπώνουν την κατάσταση της παραλίας από τα Περβόλια και πέρα, μετά την απίστευτη κακοκαιρία των προηγούμενων εβδομάδων και όχι των βροχών των 3 περασμένων ημερών που ξέβρασαν φύκια στην άμμο.

Α.Χ.

Πηγή: parapolitikakritis.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap