Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες για τις συναλλαγές

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εφαρμογή των προληπτικών μέτρων  για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του κοροναϊού, παρακαλούνται οι συναλλασσόμενοι με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνης να περιορίσουν στο ελάχιστο τη φυσική παρουσία τους στα γραφεία της Υπηρεσίας και να επιλέξουν την εξυπηρέτησή τους δια τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η είσοδος του κοινού στα γραφεία της Υπηρεσίας, μόνο για επείγοντα ζητήματα, θα γίνεται ώρες 10:00 με 12:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες τηλεφωνικά  τις ώρες 08:00 έως 15:00 στα εξής τηλέφωνα:

28310 22408

28310 56731

Φαξ : 2831056732

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

lim-reth@otenet.gr

info@rethymnoport.gr

 

Για ηλεκτρονικές πληρωμές οι συναλλασσόμενοι μπορούν να καταθέσουν το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή τους παραθέτοντας την αιτιολογία και τα στοιχεία τους στον λογαριασμό: GR 3101718820006882124020098 ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ επισυνάπτοντας την ηλεκτρονική διεύθυνσή τους (e-mail) ώστε να λαμβάνουν σε αυτήν την απόδειξη πληρωμής.

Οι εισερχόμενοι συναλλασσόμενοι κατά τις ώρες 10:00 έως 12:00 για απολύτως κατεπείγοντα ζητήματα, θα απολυμαίνουν τα χέρια τους με απολυμαντικό που βρίσκεται στην είσοδο της Υπηρεσίας  και θα τηρούν αποστάσεις που ενδείκνυνται από τις γενικές οδηγίες αντιμετώπισης του κοροναϊού, που δεν μπορούν να είναι μικρότερες των 3 μέτρων μεταξύ ατόμων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρήσουμε όλοι τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και συγχρωτισμό σε δημόσιους χώρους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap