Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Δελήμπασης, Δροσόπουλος και Μαρινάκης στο ίδιο τραπέζι πριν τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο πλησιάζει ο καιρός για τις δημοτικές εκλογές, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι ζυμώσεις των συνδυασμών προκειμένου να πετύχουν μέσα από την κινητοποίησή τους την απαιτούμενη συσπείρωση που θα τους εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μανώλης Δελήμπασης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Αντίληψη», στέκεται στο πλευρό του νυν Δημάρχου Ρεθύμνου, Γιώργη Μαρινάκη και κατεβαίνει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων στον προεκλογικό αγώνα.

Με φίλους που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα, ο Μανώλης Δελήμπασης (πρώην αντιδήμαρχος οικισμών, μέλος στις επιτροπές των ΚΑΠΗ και πρόεδρος στην Δόξα Πλατανέ) πήρε την μεγάλη απόφαση να κατέβει εκ νέου στα κοινά και μόλις χτες βρέθηκε σε μαγαζί στον Πλατανιά Ρεθύμνου με άτομα που προωθούν και στηρίζουν την υποψηφιότητά του. Ανάμεσά τους, βεβαίως και ο δήμαρχος Γιώργης Μαρινάκης.

Η συνάντηση κράτησε από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η κουβέντα της… προεκλογικής παρέας συνοδεύτηκε από πολύ καλή διάθεση, τους απαραίτητους μεζέδες και μπόλικη ρακή!

Τη φωτογραφία από τη συνάντηση, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένας από τους κινητήριους μοχλούς της υποψηφιότητας Μαρινάκη, ο Γιώργος Δροσόπουλος:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap