Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Δήμος Ρεθύμνου: Διαδοχικές συναντήσεις ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Δαι Βίου Μάθησης του Δήμου Ρεθύμνης κα Αννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, είχε διαδοχικές συνεργασίες με εκπροσώπους Εκπαιδευτικών φορέων και Δομών  του Ρεθύμνου. 

Ειδικότερα η Αντιδήμαρχος προσκάλεσε τους δυο νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης τον κ. Λαμπρο Καρβούνη / Διευθυντή Α’θμιας  και τον κ.  Ιωάννη Γαζανό/ Διευθυντή Β’ θμιας Εκπαίδευσης, με τους οποίους,  αφού τους συγχάρηκε προσωπικά για την επιλογή τους και τους ευχήθηκε δύναμη κι επιτυχία στα νέα, απαιτητικά τους καθήκοντα, συζήτησε όλα τα θέματα που απασχολούν τα σχολεία του Ρεθύμνου σε επίπεδο  λειτουργικό, οργανωτικό, ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή κ.α. 

Παράλληλα, τους ενημέρωσε για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό δράσεων και έργων που θα υλοποιήσει το Τμήμα Παιδείας με τη συνδρομή  των  εκάστοτε αρμόδιων  δημοτικών υπηρεσιών  (Τεχνική, Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Κοινωνική Υπηρεσία, Τμήμα Προσωπικού  κ.λπ.)  όπως είναι η ολοκλήρωση και παράδοση νέων σύγχρονων σχολικών κτισμάτων, τα δωρεάν προγράμματα ενίσχυσης των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, τις Σχολές Γονέων, τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά projects, κλπ.  καλώντας τους Δντες και τα στελέχη των Διευθύνσεων Εκπ/σης σε διαρκή, στενή και αγαστή συνεργασία προκειμένου να συντονιστούν και να ενισχυθούν οι προγραμματισμένες δράσεις προς όφελος των μαθητών και του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Οι Διευθυντές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αμεσότητα, την καλή προετοιμασία, τον επαρκή σχεδιασμό και τη διαρκή  μέριμνα του Δήμου Ρεθύμνης και του Τμήματος Παιδείας του για την Εκπαίδευση  και παρείχαν τη διαβεβαίωση της διαρκούς συνεργασίας τους προκειμένου να ανταποκριθούν όλοι οι αρμόδιοι με επιτυχία, στη  δύσκολη αυτή σχολική χρονιά, η οποία εξελίσσεται σε δυσμενείς και ανασφαλείς  συνθήκες, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση και υποστήριξη στο εν γένει εκπαιδευτικό έργο. 

Στο ίδιο πνεύμα, εντάχθηκε και η συνεργασία της κας Ελευθεριάδου με την Σύμβουλο της Προσχολικής Αγωγής Ν. Ρεθύμνου κα Σιμιτζή-Δέλλα Ελευθερία. Αφού επισημάνθηκε η σημασία της προσχολικής  αγωγής στη συναισθηματική, γνωσιακή και κοινωνική εξέλιξη του παιδιού, η Αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε την κα Δέλλα για το ενδιαφέρον του Δήμου και τις παρεμβάσεις που προγραμματίζει για την διασφάλιση της εύρυθμης, ασφαλούς και ποιοτικής λειτουργίας των δομών προσχολικής  αγωγής. 

Η κα Ελευθεριάδου ενημέρωσε την κα Δέλλα για τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που έκανε ο Δήμος κατά της διάρκεια του θέρους  στα Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς, ιεραρχώντας τα αιτήματα και τις ανάγκες που είχαν καταθέσει τα στελέχη τους, για τον μελλοντικό προγραμματισμό και  αφού συζήτησε μαζί της για θέματα που απασχολούν τον τομέα αρμοδιότητας της, συμφώνησαν αμφότερες στη διατήρηση της καλής τους συνεργασίας και γόνιμης επικοινωνίας. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ