Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Μεγάλη αγωνία στο Ρέθυμνο για τον Δημήτρη Αρχοντάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται από το Μεγάλο Σάββατο ο κ. Δημήτρης Αρχοντάκης.

Ο πρώην Δήμαρχος Ρεθύμνου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο χωριό του στο Μοναστηράκι Ρεθύμνου προκειμένου να περάσει τις ημέρες του Πάσχα.

Εκεί και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τα σκαλιά του σπιτιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αμαρίου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στα Χανιά.

Ο κ. Αρχοντάκης εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει με τους γιατρούς να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Η περιπέτεια της υγείας του πρώην δημάρχου έχει προκαλέσει τη συγκίνηση και το ενδιαφέρον των Ρεθυμνιωτών και άπαντες προσεύχονται για να ακούσουν τα ευχάριστα νέα της βελτίωσης της κατάστασής του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version