Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ: Το Κέντρο Μάθησης «Διάκρισις» είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Μετά την αναμενόμενη και, ομολογουμένως, μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν τα θερινά Εκπαιδευτικά Εργαστήρια, η συνέχεια που υπόσχεται το γνωστό μας Πρότυπο Κέντρο Μάθησης “Διάκρισις” είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Η καινοτόμος ιδέα προσαρμογής βασικών αλλά και προχωρημένων εννοιών της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Χημείας αλλά και της Γλωσσικής Έκφρασης σε παιδιά Προσχολικής ηλικίας, Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης μέσω του παιχνιδιού και της χρήσης εξειδικευμένου εκπαιδευτικού εξοπλισμού της LEGO, κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την απόλυτη εμπιστοσύνη μικρών και μεγάλων.

Και πώς, άλλωστε, να μην γινόταν αυτό, όταν η “άψογη οργάνωση”, η “άρτια συνεργασία”, η “εξειδικευμένη ενασχόληση” και η “πολύ προσεκτική προσέγγιση των παιδιών”, είναι κάποια από τα σχόλια που εξασφάλισαν από τόσους γονείς…

Όσο για την τεράστια απήχηση που γνώρισαν ήδη τα θερινά Εκπαιδευτικά Εργαστήρια, και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες και να εξασφαλίσουν όλα τα παιδάκια μια θέση σε κάποιο ολιγομελές τμήμα, οι διδάσκοντες διπλασιάστηκαν και ο εξοπλισμός είναι ήδη στην θέση του, όπως μας εμπιστεύθηκε συνεργάτης του “Διάκρισις“.

Όπως, άλλωστε, ήδη γνωρίζουμε οι περισσότεροι από εμάς, είναι πολύ σημαντικό τόσο για τα ίδια τα παιδιά, όσο και για τους γονείς να συνειδητοποιήσουν την αδιαμφισβήτητη ανάγκη ενασχόλησης με την εκπαίδευση STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics), έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν όχι μόνο δεξιότητες του 21ου αιώνα αλλά και να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν οι ίδιοι νέες δεξιότητες.

Έτοιμοι και ανυπόμονοι, λοιπόν, για μια ακόμα πιο συναρπαστική συνέχεια φαίνονται οι διδάσκοντες του “Διάκρισις“, οι οποίοι, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της σημασίας και της αξίας των Εργαστηρίων που αναλαμβάνουν, υπόσχονται μια άκρως δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά! Είμαστε σίγουροι πως θα είναι και θα είμαστε κι εμείς εκεί προκειμένου να εξασφαλίσουμε για εσάς αποκλειστικά στιγμιότυπα και κλεφτές ματιές εκ των έσω!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε καθηγητές και παιδιά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap