Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Διαδικτυακή απάτη ύψους 53.000 ευρώ σε βάρος μεγάλου ξενοδοχείου του Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέα διαδικτυακή απάτη σε βάρος μεγάλου και γνωστού ξενοδοχείου του νομού Ρεθύμνου διερευνούν οι αρχές. Οι επιτήδειοι άρπαγες του διαδικτύου κατάφεραν να εξαπατήσουν τον διαχειριστή της ξενοδοχειακής μονάδας και να αποσπάσουν εν τέλει το ποσό των 53.000 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της τουριστικής επιχείρησης.

Οι άγνωστοι δράστες προφασίστηκαν ότι θέλουν να κάνουν συναλλαγή με το ξενοδοχείο μέσω των συνηθισμένων διαδικασιών του booking, κατάφεραν όμως κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί και κατά την επικοινωνία τους με τον διαχειριστή της μονάδας να αποσπάσουν τα στοιχεία εκείνα που τους εξασφάλιζαν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όταν η απώλεια του χρηματικού ποσού έγινε αντιληπτή, έγιναν και οι σχετικές καταγγελίες στις διωκτικές αρχές του νομού Ρεθύμνου.

 

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version