Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Τα δεντρόσπιτα-ξενοδοχεία που βγήκαν από παραμύθι | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όταν ήμασταν πιτσιρίκια ονειρευόμαστε να έχουμε το δικό μας κρυφό παλάτι πάνω σε ένα δέντρο. Το καταφύγιο μας λίγα μέτρα πάνω από τη γη, όπου θα μπορούμε να αποσυρόμαστε και να χαιρόμαστε με τις ώρες τα παιχνίδια και τη φαντασία μας. Θέλαμε ένα δικό μας δεντρόσπιτο! Κάτι που περιέργως πως γίνεται πραγματικότητα όχι σε ένα αλλά σε δύο δεντρόσπιτα-ξενοδοχεία στο νομό Ρεθύμνης.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των ξενοδοχείων είχαν την ευφυΐα να επενδύσουν σε κάτι διαφορετικό. Σε κάτι μη συνηθισμένο. Σε κάτι βγαλμένο από παραμύθι που αφήνει την ψυχή να ηρεμήσει. Και να γυρίσει στις χαρούμενες αναμνήσεις των παιδικών χρόνων.

Δείτε τα δεντρόσπιτα-ξενοδοχεία

Treetop Hideaway, Μονοπάρι Ρεθύμνου

Ένα B&B δεντρόσπιτο στην Κρήτη που διαθέτει θέα στο βουνό, αλλά και χρήση μιας ιδιωτικής πισίνας και ενός μπάρμπεκιου, προσφέρει ένα αναζωογοννητικό διάλειμμα σε μια μποέμ κατάσταση στα όμορφα βουνά του Μονοπαρίου Ρεθύμνου. Το Treetop Hideaway παρακινεί τους επισκέπτες του να βγουν από τα συνηθισμένα και να επιλέξουν μια εναλλακτική λύση διακοπών σε μια μοναδική ιδιοκτησία.

«Στολίδι μου» | Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου

Ένα πολυτελές δεντρόσπιτο σε μια έκταση με αιωνόβια ελαιόδεντρα και βελανιδιές, περιτριγυρισμένο από αυλή με γκαζόν, υπόσχεται αξέχαστες διακοπές κοντά στη φύση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version