Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Δεκάδες κρούσματα στην Creta Farms

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η γνωστοποίηση της είδησης ότι υπάρχει συρροή κρουσμάτων μεταξύ των εργαζομένων της εταιρίας Creta Farms

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για δεκάδες θετικά κρούσματα (γίνεται λόγος για 36), τα οποία αποκαλύφθηκαν μετά από rapid tests που διενήργησε η εταιρεία.

Είναι ενδεικτικό πως πολλοί από τους εργαζόμενους της εταιρείας νοσηλεύονται ήδη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων.

Υπενθυμίζουμε πως χτες, Τετάρτη, ανακοινώθηκαν 1.913 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα και 28 νέοι θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 6.371. Παράλληλα, σε 357 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις ΜΕΘ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version