Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Έγινε της… Black Friday στο Ρέθυμνο! Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Μια ακόμη χρονιά που το Black Friday εφαρμόζεται στην Ελλάδα και οι πολυεθνικές γεμίζουν κόσμο που επιθυμεί να αγοράσει προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Στο Ρέθυμνο η απήχηση από το καταναλωτικό κοινό στράφηκε περισσότερο στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών επικεντρώθηκε περισσότερο στα ηλεκτρονικά είδη, ενώ άτομα νεαρής ηλικίας φαίνεται να επισκέφθηκαν τα καταστήματα από νωρίς το πρωί.

Το καταναλωτικό κοινό έδειξε αρκετό ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών, αφού η αγορά του Ρεθύμνου, καθώς και οι κεντρικοί δρόμοι που βρίσκονται τα εμπορικά καταστήματα είχε αρκετό κόσμο με σκοπό να κάνει κάποια έρευνα αγοράς ή να ψωνίσει.

Η γενικότερη συμμετοχή των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου στην Black Friday ήταν μικρή, αφού οι μικρότερες επιχειρήσεις δυσκολεύονται να υποστηρίξουν τέτοιες εκπτώσεις, πόσο μάλλον λίγο πριν την εορταστική περίοδο.

Παρ’ όλα αυτά οι εκπτώσεις που κινήθηκαν στα καταστήματα ήταν μεταξύ 40% έως και 80%, κάτι που ισχύει και για τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Οι πιο μικρές επιχειρήσεις δεν μπήκαν καν στον πειρασμό να συμμετάσχουν στην Black Friday, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει μια μεγαλύτερη εκπτωτική περίοδος, αυτή των εορτών. Η συγκεκριμένη ημέρα έχει προέλευση από μια πιο δυνατή καταναλωτική κοινωνία και είναι δύσκολο να αφομοιωθεί σε μικρότερες αγορές.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ