Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Μπήκαν βυθιζόμενες μπάρες στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου

Δημοσιεύτηκε

στις

βυθιζόμενες μπάρες
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
43 Shares

Ο Δήμος Ρεθύμνης προκειμένου να αναβαθμίσει την οδική ασφάλεια της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου αλλά και να εξωραΐσει το αστικό περιβάλλον,  έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν άμεσα.

Συγκεκριμένα, εγκατέστησε σύστημα βυθιζόμενης μπάρας στη διασταύρωση της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου και Κορωναίου Πάνου, την οποία  έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν για την πρόσβασή τους στις οικίες ή τις επιχειρήσεις τους οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου.

Καλούνται λοιπόν οι δικαιούχοι συμπολίτες της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου (Σοχώρα) να προσέρχονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης (κτίριο Δελφίνι), καθημερινά, κατά τις εργάσιμε ημέρες,  από τις 08:30 έως τις 15:30, για αν προμηθευτούν τα απαραίτητα τηλεχειριστήρια της βυθιζόμενης μπάρας καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ενεργοποιηθεί το σύστημα.

Για την απόκτηση του τηλεχειριστηρίου θα πρέπει να προσκομίζουν στην Υπηρεσία φωτοαντίγραφο του  φορολογικού έντυπου Ε1 (προκειμένου να πιστοποιείται η διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας ή της επιχείρησης) και την άδεια οδήγησης τους οχήματος τους.

βυθιζόμενες μπάρες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap