Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Αποκλειστικό Daynight: Το 4Χ4 έπεσε και στο πλήθος! – Ολόκληρο το βίντεο με τα επεισόδια έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
66 Shares

Νέο, ακόμα πιο αποκαλυπτικό και ολοκληρωμένο βίντεο από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από μπαρ του Ρεθύμνου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής φέρνει στη δημοσιότητα το Daynight. Ένα βίντεο που δείχνει από την αρχή όλα όσα συνέβησαν και που -για κάποιον άγνωστο λόγο- κάποιοι προτίμησαν να μην το παρουσιάσουν ολόκληρο αλλά αποσπασματικά.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα με τις σκηνές αγριότητας και βίας που προκάλεσε παρέα πελατών που προσπάθησαν, με το έτσι θέλω, να μπουν σε γνωστό μπαρ χωρίς να επιδείξουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά.

Η είδηση που έγινε γνωστή και το σχετικό βίντεο από το σημείο έκαναν λόγο για προσπάθεια εισβολής αυτοκινήτου 4Χ4 στην είσοδο, ωστόσο, το βίντεο που θα δείτε ακολούθως προδίδει ότι η εν λόγω παρέα νεαρών προκάλεσε σκηνές χάους, πέφτοντας απροκάλυπτα πάνω στο πλήθος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή έξω από το μπαρ. 

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, όλα μοιάζουν ήρεμα στο σημείο, αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από το μαγαζί διασκεδάζοντας χωρίς να ξέρει τι πρόκειται να ακολουθήσει, όταν το όχημα πέφτει πάνω στο πλήθος προκαλώντας πανικό. Από το αυτοκίνητο εξέρχεται ο οδηγός, ο οποίος αρχίζει να πετάει ποτήρια, να σπάει γλάστρες και να συγκρούεται με άλλα άτομα που αντιδρούν.

Ακολουθεί πανδαιμόνιο και μάχες σώμα με σώμα, με τους τους υπεύθυνους να αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί παρακολουθεί από απόσταση και καταγράφει τις σκηνές με κινητά τηλέφωνα.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα άγριας συμπλοκής, ο οδηγός επιστρέφει στο όχημα, η κατάσταση μοιάζει να έχει εκτονωθεί, αλλά πραγματοποιεί ακόμη δύο απόπειρες να ρίξει το όχημα στο πλήθος, χτυπώντας μάλιστα ορισμένα άτομα με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, για να αποχωρήσει εν τέλει από το σημείο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Daynight.gr:

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη δεύτερη και την τρίτη απόπειρα «εισβολής» του 4X4 στο γνωστό μπαρ του Ρεθύμνου, όπως αυτή έχει κυκλοφορήσει από την προηγούμενη Κυριακή:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap