Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Πρόστιμο 25.000 ευρώ σε μπαρ του Ρεθύμνου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Πολύ ακριβά θα πληρώσει την απόφασή του να “σπάσει το λουκέτο” μετά την αναστολή λειτουργίας που του είχε επιβληθεί.

Ο λόγος για έναν ιδιοκτήτη μπαρ στο Ρέθυμνο, ο οποίος αγνόησε την απόφαση και λειτούργησε κανονικά την επιχείρησή του. Ωστόσο η νέα παράβαση έγινε αντιληπτή από τις αρχές με αποτέλεσμα να του επιβληθεί νέο πρόστιμο το οποίο μάλιστα είναι τεράστιο και ανέρχεται στα 25.000 ευρώ, ενώ επιβλήθηκε και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον προσωρινό υπεύθυνο που είχε ορίσει.

Ακόμα χθες στο Ρέθυμνο, όπως αναφέρει το kriti360, βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα σε πεζούς που δεν φορούσαν μάσκα, ενώ για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα στα Χανιά, 4 σε  πεζούς κι ένα σε θαμώνα πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στο Ηράκλειο έπεσαν 13 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας και από ένα πρόστιμο για κάπνισμα σε πελάτη και ιδιοκτήτη καφενείου.

Επίσης πρόστιμα επειδή δε φορούσαν τη μάσκα επιβλήθηκαν σε 3 υπαλλήλους εμπορικών καταστημάτων κι σε ένα υπάλληλο κομμωτηρίου.

Τέλος στο Λασίθι πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 2 πεζούς κι έναν ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version