Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Αυτό είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο του Ρεθυμνιώτη Δασκαλαντωνάκη στην Αθήνα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα τα λαμπερά εγκαίνια του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου, με το εμβληματικό brand της Grand Hyatt παρουσία του προέδρου της Hyatt, του επικεφαλής της Hines και πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Στο επίκεντρο του επίσημου καλωσορίσματος του νέου μεγάλου ξενοδοχείου της πρωτεύουσας τον περασμένο μήνα, βρέθηκε ο Γιάννης Δασκαλαντωνάκης, ο άνθρωπος που έφερε τον αμερικανικό ξενοδοχειακό κολοσσό στην ελληνική πρωτεύουσα.

Στα εγκαίνια του Grand Hyatt Athens έδωσαν το «παρών» ο Peter Fulton, Group President EAME/Southwest Asia, ο CEO Ευρώπης της Hines Lars Huber, ο αντιπρόεδρος της Henderson Park, P. Molner, πλήθος επίσημοι, τραπεζίτες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι του πολιτικού και οικονομικού κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η συμφωνία αποτελεί σημαντική αναγνώριση της εταιρίας του Γιάννη Δασκαλαντωνάκη, που «τρέχει» το όλο εγχείρημα, καθώς ο αμερικανικός όμιλος δεν εμπιστεύεται το brand Grand Hyatt παρά σε ελάχιστους, δεδομένου ότι είναι ένα από πιο ακριβοθώρητα σήματα στον κόσμο.

H θέση του στο στρατηγικό σημείο της λεωφόρου Συγγρού, όπου έγραψε τη δική του ιστορία επί σειρά ετών, το Ledra Marriott, το καθιστά σημαντικό αντίπαλο για υφιστάμενους και νέους παίκτες, τόσο προς την πλευρά του Φαληρικού όρμου, όσο και προς την καρδιά του κέντρου.

Το έντονο ενδιαφέρον που είχε ξεκινήσει ήδη από το καλοκαίρι, έδειχνε ότι η επιλογή του κ. Δασκαλαντωνάκη τον δικαίωσε απόλυτα, αφού οι κρατήσεις είχαν εκτοξευθεί και ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Οι προοπτικές που ανοίγονται λόγω της κοντινής απόστασης από το σύμπλεγμα του Ιδρύματος Nιάρχου και μελλοντικά από το mega project του Eλληνικού, είναι μεγάλες.

H συμφωνία μεταξύ της Hyatt Hotels Corporation, της Hines, της Henderson Park και της εταιρίας του Γιάννη Δασκαλαντωνάκη που πήραν πέρυσι τον Ιούνιο τα «κλειδιά» του ξενοδοχείου της λεωφόρου Συγγρού οριστικοποιήθηκε τον Μάιο και χρειάστηκε αγώνας δρόμου μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ριζικής αναβάθμισης και «μεταμόρφωσης» του κτιρίου, project που ξεπέρασε τα 15,5 εκατ. ευρώ.

Το σημερινό υπερπολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, που είναι το πρώτο στην Ελλάδα και μόλις το τρίτο σε όλη την Ευρώπη μετά από αυτό του Βερολίνου & της Κωνσταντινούπολης.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αρχιτεκτονική άποψη και την καινοτομία ώστε το Grand Hyatt Athens να είναι μοναδικά σχεδιασμένο ώστε να αντικατοπτρίζει τον ελληνικό πολιτισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap