Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ατελείωτο το πάρτι της Τσικνοπέμπτης στο Ρέθυμνο – Δείτε φωτογραφίες από το βραδινό ξεφάντωμα στην Παλιά Πόλη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τσικνοπέμπτη στο Ρέθυμνο: Αστείρευτο γλέντι, μιλιούνια τα παρεάκια και τα χαμόγελα, κέφι που ξεκινούσε από τις τσικνισμένες αυλές των σπιτιών, τις ταράτσες και τα πεζοδρόμια και διασκορπίζονταν στη συνέχεια στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης!

Το Ρέθυμνο ξέρει να τσικνίζει και να περνάει όμορφα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και το απέδειξε περίτρανα και χτες από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ, με τις ομάδες του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού, τις επιχειρήσεις εστίασης και του απλούς πολίτες να συμμετέχουν σε ένα απέραντο πάρτι.

Το κλίμα από τους δρόμους της πόλης και τη ζωντάνια της ημέρας, τους αποτύπωσε με τον μοναδικό του τρόπο, ο γνωστός Ρεθυμνιώτης φωτογράφος, Γιώργος Κατάκης και σας τις «σερβίρουμε» για να τις απολαύσετε!

 

Φωτογραφίες: Giorgos Katakis

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version