Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Οι αστυνομικοί ποδηλάτες δεν γνωρίζουν από… ωράρια! Δείτε τις φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νέα μορφή αστυνόμευσης στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, προβλέπει περιπολίες, ακόμη και τις… “περασμένες ώρες”. Αστυνομικοί ποδηλάτες καθημερινά διαχειρίζονται ήπια περιστατικά αστυνομικής φύσεως. Ένα από αυτά, είναι η ηχορύπανση που συνήθως προκαλείται από μαγαζιά εστίασης με αποτέλεσμα τη δυσαρέσκεια των μόνιμων κατοίκων της παλιάς πόλης.

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Το πρόβλημα αυτό ξεκινά από το ότι οι δρόμοι είναι αρκετά στενοί και έτσι μειώνονται αρκετά οι αποστάσεις ανάμεσα στα σπίτια και τα καταστήματα διασκέδασης. Βέβαια η παλιά πόλη αποτελεί το πλέον κοσμοπολίτικο σημείο του Ρεθύμνου και μάλιστα τους θερινούς μήνες η ένταση και το πλήθος των επισκεπτών στην περιοχή είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γεννάται η ανάγκη για μια τέτοιας μορφής αστυνόμευση στα γραφικά στενά της περιοχής, αφού με αυτό τον τρόπο η επίλυση όλων αυτών των ζητημάτων επέρχεται με πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό τρόπο.

Έτσι, οι αστυνομικοί ποδηλάτες έρχονται πλέον στην καθημερινότητά μας για να διευθετήσουν τέτοιου είδους θέματα και όχι μόνο, καθώς υπάγονται διοικητικά και επιχειρησιακά στο αρμόδιο Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Ρεθύμνου. Με αυτό τον τρόπο στόχος είναι η ταχύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά κυρίως των τουριστών, ενώ παράλληλα ενισχύεται το αίσθημα της ασφάλειας στην παλιά πόλη.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του ότι είναι εφοδιασμένοι με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό ακόμη και για τροχονομικές παραβάσεις, διαθέτουν επαρκή ξενόγλωσση κατάρτιση και την κατάλληλη εκπαίδευση για την εξυπηρέτηση των τουριστών στο Ρέθυμνο.

Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να μείνουμε ήσυχοι σε ό,τι αφορά την βραδινή μας έξοδο στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τους επισκέπτες της πόλης που θα μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap