Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο έφτιαξαν παρτέρι πραγματικό ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κατά γενική ομολογία, το Ρέθυμνο είναι μια προσεγμένη πόλη. Η γενική αίσθηση που αφήνει τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες, είναι αυτή: το αστικό του τοπίο -με τις φυσιολογικές του εξαιρέσεις- σου αφήνει μια αίσθηση τάξης και ομορφιάς.

Αυτήν την αίσθηση, λοιπόν, ήρθε να ενδυναμώσει ο Τομέας Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνου με μια μικροπαρέμβαση που ελπίζουμε να επεκταθεί και σε άλλα σημεία της πόλης.

Μιλάμε φυσικά για το καλαίσθητο παρτέρι που προ ημερών δημιουργήθηκε επί της οδού Αρκαδίου.

Αν δεν είχατε ακόμα την τύχη να περιδιαβείτε τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και να το απολαύσετε, σας δίνουμε την ευκαιρία να το κάνετε πατώντας ένα κλικ στο ακόλουθο βίντεο:

Μια όμορφη πρωτοβουλία, η οποία είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ξύλινη κατασκευή διανθισμένη με πολύχρωμα λουλούδια…

Ένα μικρο-ορόσημο, πια, της πόλης, που θα έχουν τη χαρά να το απολαμβάνουν οι περαστικοί…

Ελπίζουμε, άπαντες να το αντιμετωπίσουν με το σεβασμό που του πρέπει και να μη το δούμε σύντομα έρμαιο κάτω από ρόδες παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου, ούτε αντικείμενο βανδαλισμού από κάποιον που ήπιε λίγο παραπάνω σε παρακείμενο μπαράκι και του φάνηκε καλή η ιδέα να το ξεπαστρέψει…

Τα συγχαρητήριά μας στους εμπνευστές της ιδέας και βεβαίως βεβαίως στους τεχνίτες που με μεράκι του έδωσαν σάρκα και οστά κάτω από το λιοπύρι 🙂

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version