Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Από το Ρέθυμνο… στη Βαρκελώνη βρέθηκαν μικροί και μεγάλοι πατινιστές!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθλητές του αγωνιστικού τμήματος των πατινιών του ΟΚΑ Πρέβελη, βρέθηκαν αυτήν τη φορά στο πατινοδρόμιο της Βαρκελώνης, σε ένα διήμερο κοινών προπονήσεων και ατομικών χρονομετρήσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τον σύλλογο που συνεχώς αποσπά διακρίσεις! Πλέον η διεθνής δικτύωση έχει αποδώσει καρπούς κι έτσι πολλοί λάτρεις του αθλήματος έρχονται στην Κρήτη, όπως και οι Ρεθυμνιώτες αθλητές του ΟΚΑ Πρέβελη ταξιδεύουν με και για το άθλημα ανά την υφήλιο.

Ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη” ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας στο Ρέθυμνο και τη δημιουργία συνθηκών, ώστε να μπορεί να γυμναστεί σωστά ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Με σύνθημά μας το: “Ελάτε να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να κάνουμε πατίνια ή ποδήλατο” καλούμε τον κόσμο σε μια ομάδα, με κυρίαρχο στόχο τη συμμετοχή τόσο στα τρέχοντα αθλητικά δρώμενα της πόλης, όσο και στην καθιέρωση νέων, σημειώνει στο daynight.gr ο ιδρυτής και προπονητής του ομίλου, Μανώλης Σφακιανάκης.

Υποομάδα του Συλλόγου αποτελεί και το Τμήμα Τροχοπεδιλισμού (Πατινιών), το μοναδικό αντίστοιχο τμήμα στην Κρήτη και πρωτοπόρο στην Ελλάδα (αριθμεί 150 νεαρούς αθλητές περίπου), με στόχο τη γνωριμία με το συγκεκριμένο άθλημα και τη διάδοσή του, μιας και συνδυάζει την άθληση (αερόβια/αναερόβια, ισορροπία) και τη δεξιοτεχνία, με την ψυχαγωγία. Σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ασκήσεις και τη μεθοδευμένη προπόνηση, μπορεί να βοηθήσει στη γενική ψυχοσωματική και νευρομυϊκή ανάπτυξη του σώματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν γίνει μέχρι τώρα πολλές εκδηλώσεις και αγώνες με την προοπτική φέτος να πάρουν και πανελλήνια διάσταση, εφόσον η απήχηση του αθλήματος στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη. Παράλληλος στόχος του Συλλόγου, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας του Ρεθύμνου σε ζητήματα αλληλεγγύης, με αποτέλεσμα να εμπλέκουμε φορείς στις δράσεις μας και να συμπαραστεκόμαστε στους συνανθρώπους μας όποτε αυτό είναι δυνατό.

Φέτος την άνοιξη, οι αθλητές του ΟΚΑ Πρέβελη βρέθηκαν στην πανέμορφη Βαρκελώνη, απ’ όπου είναι και το φωτογραφικό υλικό και χάρις την φιλοξενία του Club Patí Lliça d’Amunt.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap