Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Απίστευτο συμβάν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Έκλεψαν 400 ευρώ από νοσηλεύτρια!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα απίθανο συμβάν έλαβε χώρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της μία νοσηλεύτρια διαπίστωσε με μεγάλη της έκπληξη ότι έκαναν…  φτερά από τα προσωπικά της αντικείμενα 400 ευρώ σε μετρητά!

Στο νοσοκομείο κλήθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε σωματική έρευνα σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο υπέδειξε η νοσηλεύτρια, ωστόσο από την έρευνα δεν ευρέθησαν τα χρήματα.

Για το συμβάν, ενημερώθηκε η τομεάρχης των ΤΕΠ καθώς και ο Διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, ο οποίος και θα προβεί σε σχετική έρευνα με σκοπό τη διενέργεια ΕΔΕ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο της πόλης μας δεν έχουν προσωπικούς φοριαμούς προκειμένου να φυλάσσουν τα προσωπικά τους είδη ως είθισται και επιβάλλεται σε κάθε νοσοκομείο ορθά οργανωμένο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version