Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Η απάντηση της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου για το μπάχαλο στο Πανόραμα Ατσιπόπουλου

Δημοσιεύτηκε

στις

Πανόραμα Ατσιπόπουλου
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Φαντάζει -και είναι- αδιανόητο μια ολόκληρη περιοχή να παραμένει χωρίς νερό για τρεις και τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Θα φάνταζε αδιανόητο και προ κορονοϊού, πόσο μάλλον τώρα όπου η ανάγκη για τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη…

Κι όμως, οι κάτοικοι στο Πανόραμα Ατσιπόπουλου, ιδιαίτερα εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται στα υψηλότερα σημεία του οικισμού, βλέπουν τις βρύσες τους… στεγνές και το πρόβλημά τους να διαιωνίζεται.

Αλγεινή εντύπωση δε, προκαλεί το γεγονός πως η εκτεταμένη διακοπή στην υδροδότησή τους, βγήκε στην επιφάνεια μετά την καταγγελία αναγνώστη του Daynight.gr και μονάχα τότε είδαμε επίσημη αντίδραση και ενημέρωση από την ΔΕΥΑ Ρεθύμνου (βλ. παρακάτω).

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε το πρόβλημα να διευθετηθεί… χτες ώστε να λάβει τέλος το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

 

Η απάντηση της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου:

Σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης στην περιοχή του Πανοράματος, η ΔΕΥΑ Ρεθύμνου οφείλει να ενημερώσει τα παρακάτω:

Κατόπιν σοβαρής βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό το Μεγάλο Σάββατο το οποίο η Υπηρεσία μας αποκατέστησε επιτόπου, ξεκίνησαν οι προσπάθειες πλήρωσης του δικτύου. Η παλαιότητα και η ακτινωτή διάταξη του δικτύου της περιοχής καθώς και η έλλειψη εξαεριστικών διεξόδων του συστήματος δεν επιτρέπει δυστυχώς την γρήγορη πλήρωση του.

Παρόλα αυτά και μετά από συνεχείς προσπάθειες των συνεργείων, τόσο κατά τη Κυριακή του Πάσχα όσο και της επόμενης ημέρας, δεν έγινε κατορθωτό να ολοκληρωθεί η υδροδότηση στην περιοχή.

Την Τρίτη του Πάσχα, κατόπιν ειδικής άδειας, πραγματοποιήσαμε τομή επι της Εθνικής Οδού δίνοντας παροχή στο δίκτυο από διαφορετικό σημείο. Μετά την παρέμβαση αυτή, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στα χαμηλότερα σημεία της περιοχής, όμως ακόμα και σήμερα παραμένει στα ψηλότερα σημεία.

Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται και είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας για την μεγάλη αναστάτωση τους, ζητώντας όσο γίνεται την κατανόησή τους. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και σήμερα Τετάρτη με κάθε ωφέλιμο μέσο, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τη σημαντική αυτή βλάβη και να υδροδοτήσουμε στο σύνολο της την περιοχή.

Πανόραμα Ατσιπόπουλου
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap