Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ο Αντώνης Μαρτσάκης έρχεται για βεγγέρα στο Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαρτσάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επιτυχία και η δόξα που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια, όχι μονάχα στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν το αγγίζουν. Και όταν λέμε «δεν τον αγγίζουν», εννοούμε δεν τον φθείρουν, δεν τον αλλοιώνουν, δεν τον μεταβάλλουν ως προσωπικότητα.

Μιλάμε, φυσικά, για τον Αντώνη Μαρτσάκη, τον καλλιτέχνη που με το ήθος και τον χαρακτήρα του έχει καταφέρει να «σκλαβώσει» τους πάντες, τον καλλιτέχνη που έχει καταφέρει να αποτελέσει το αρχέτυπο του Κρητικού και να αγαπηθεί ως εκ τούτου από τον κόσμο, όσο ελάχιστοι καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ο παραδοσιακός μουσικός, λοιπόν, που έχει καταφέρει να αναβιώσει τον αυθεντικό ήχο της Κρήτης και να τον μεταλαμπαδεύσει με τον καλύτερο τρόπο στις νεότερες γενιές, έρχεται στο Ρέθυμνο για μια βεγγέρα που θα παρακαλούσαμε να μην τελειώσει ποτέ

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου στη Φορτέτζα, σε μια μοναδική εκδήλωση η οποία θα είναι ελεύθερη για το κοινό (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), η οποία διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και υποστηρίζεται από τον Δήμο Ρεθύμνης.

 

https://www.facebook.com/167529253284196/videos/568022920560906/?t=0

 

Οι Κρητικές βεγγέρες του Αντώνη Μαρτσάκη

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, πρόκειται  «για μια γιορτή κι ένα μοίρασμα που το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι».

Ο Αντώνης Μαρτσάκης θα ερμηνεύσει τραγούδια από παλαιότερους και σύγχρονους Κρήτες δημιουργούς από την Κίσσαμο ως τη Σητεία όπως Κισσαμίτικα Συρτά, Ριζίτικα, Σητειακές  Κοντυλιές με Ασκομαντούρα και μελωδίες με το Μαντολίνο.

Κεντρικός ερμηνευτής θα είναι ο Αντώνης Μαρτσάκης (βιολί, τραγούδι) με τους συνεργάτες του: Νίκο Μαρεντάκη (λαούτο), Κανάκη Κοζωνάκη (λαούτο και τραγούδι), Χαράλαμπο Πιτροπάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Φραγκίσκο Μπαλτζάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Γιάννη Μαρτσάκη (θιαμπόλι, μαντολίνο).

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Μαρτσάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap