Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ανοίγουν 2.500 κλίνες για να υποδεχθούν τους επισκέπτες του Καρναβαλιού!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αυξητική τάση παρουσιάζει η επισκεψιμότητα στο Ρέθυμνο εν όψει του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού, για πρώτη φορά έπειτα από την πανδημία του Covid – 19.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των ξενοδόχων ΡεθύμνουΜανώλη Τσακαλάκη, ανοίγουν ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να υποδεχθούν τους επισκέπτες, που προέρχονται κυρίως από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας και που… στην συντριπτική τους πλειοψηφία, επισκέπτονται κάθε χρόνο το Ρέθυμνο αυτή την περίοδο.

Ειδικότερα, εν όψει του Καρναβαλιού, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ρεθύμνου στο Cretaone, αναμένεται να διατεθούν περίπου 2.500 κλίνες, περίπου ισάριθμα κατανεμημένα από τα ξενοδοχεία της πόλης και από τα διαμερίσματα που διατίθενται για βραχυχρόνια μίσθωση μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Άλλωστε πέραν από τους επισκέπτες που θα διαμείνουν την καρναβαλική περίοδο στο Ρέθυμνο, ο κ. Τσακαλάκης επεσήμανε ότι χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να κατακλείσουν την πόλη του Ρεθύμνου την Κυριακή των Αποκριών, κυρίως από τους όμορους νομούς, Ηράκλειο και Χανιά, οι οποίοι επισκέπτονται αυθημερόν την πόλη και επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι θα συμμετέχουν 27 ομάδες με 15.000 καρναβαλιστές και 23 άρματα.

«Έλα μαζί μας και γίνε παρέα μας για πάντα» – Όλο το Πρόγραμμα για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2024

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version