Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ανοίγει «open mall» στο Ρέθυμνο και αλλάζει τα πάντα!

Δημοσιεύτηκε

στις

open mall Rethymno
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
232 Shares

Προ των πυλών βρίσκεται στο Ρέθυμνο η ριζική αλλαγή του εμπορικού «χάρτη» της πόλης, λόγω της υλοποίησης του έργου του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου που θα εκτείνεται σε μια μεγάλη ακτίνα στο ιστορικό κέντρο.

Η φιλοσοφία του «open mall» βασίζεται σε τρείς σημαντικούς πυλώνες που θα «μεταμορφώσουν» ουσιαστικά το ρεθυμνιώτικο επιχειρείν.

Τα καταστήματα που θα αποτελούν κόμματι του θα έχουν παρόμοιες προσόψεις, θα μπορούν να οργανώνουν από κοινού δράσεις, ενώ οι επιχειρήσεις θα εκσυγχρονιστούν τεχνολογικά προβάλλοντας μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής τα προιόντα τους στο διαδίκτυο, την ίδια στιγμή που θα αναβαθμιστούν αισθητικά και όλες οι παρακείμενες πλατείες που θα μετατραπούν στα λεγόμενα «pocket parks».

Το έργο έχει εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ και υλοποιείται από τον δήμο Ρεθύμνου στο κομμάτι των έργων υποδομών αλλά και από τον Εμπορικό Σύλλογο ως προς τις δράσεις προώθησης και προβολής των επιχειρήσεων.

Βάσει χρονοδιαγράμματος το έργο θα πρέπει να είναι έτοιμο έως το 2023, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια παράλληλα να «κουμπώσουν» και άλλα έργα αισθητικής αναβάθμισης κτισμάτων του ιστορικού κέντρου.

Πηγή: neakriti

open mall Rethymno
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap