Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ανήλικος ο εμπρηστής του σούπερ μάρκετ! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Σε έναν 17χρονο κατέληξαν οι Αρχές, ακολουθώντας τα “ίχνη” που άφησε μετά από εμπρησμό σε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου που είχε ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση να καταστραφεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και σε βάρος του Έλληνα ανήλικου αποδόθηκε η κατηγορία του εμπρησμού εκ προθέσεως με χρήση γυμνής φλόγας.Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 14 άνδρες που ως τις 07.00 το πρωί είχαν σβήσει τις φλόγες, ενώ κατόπιν δύναμη παρέμεινε κατά τη διαδικασία της αποκάθαρσης.

Επιπλέον στην υπόθεση εμπλέκονται και τρεις ενήλικες 26, 18 και 22 ετών, Έλληνες επίσης, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια στον εμπρησμό.

Το χρονικό του εμπρησμού

Η φωτιά εκδηλώθηκε, περίπου στις 5.30 τα ξημερώματα στις 28 Μαΐου, σε μίνι μάρκετ στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου.

Η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε παρακείμενη ταβέρνα καθώς και σε τρία αυτοκίνητα επιχείρησης ενοικιαζόμενων.

Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 14 άνδρες που ως τις 07.00 το πρωί είχαν σβήσει τις φλόγες, ενώ κατόπιν δύναμη παρέμεινε κατά τη διαδικασία της αποκάθαρσης.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version