Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
66 Shares

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να φαντάζουν μακριά, όμως για τους διεκδικητές έχει φτάσει εδώ και μήνες η ώρα της προετοιμασίας των ψηφοδελτίων. Οι ενδιαφερόμενοι διεκδικητές για το δήμο Ρεθύμνου είναι αρκετοί. Τόσοι που εκ των πραγμάτων κάποιοι θα πρέπει να επανεξετάσουν το ενδιαφέρον τους, εκτός κι αν τελεσφορήσει μία συνεργασία. Όπως μαθαίνουμε εκκρεμεί μια ακόμα συνάντηση υποψηφίων σε συνέχεια προηγούμενης με σκοπό την συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου.

Το αντίπαλο δέος, ο σημερινός δήμαρχος Ρεθύμνου, που από τη δική του πλευρά προσπάθησε να «χτίσει» μια «Εθνική Ρεθύμνου» από νωρίς, φαίνεται να μην τα καταφέρνει, αφού πριν καν ξεκινήσει παρουσιάστηκε πλειάδα αντιπάλων.

Έτσι, το προεκλογικό τοπίο στο Ρέθυμνο, προς το παρόν, παραμένει ασαφές με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις να προηγούνται πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Σε ανάλογη θέση είναι και ο δήμος Μυλοποτάμου που επίσης παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον λόγω των τεσσάρων ενδιαφερομένων διεκδικητών. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε ήδη και στο Μυλοπόταμο ξεκίνησαν άτυπες προτάσεις ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο των συμφωνιών και συνενώσεων, πράγμα που θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

πηγή: rethemnosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap