Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Θετικός στον κορονοϊό ο αγαπητός καρδιολόγος Άλη Χαγκ Μοχάμεντ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Άλη Χαγκ Μοχάμεντ

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο καρδιολόγος,  Άλη Χαγκ Μοχάμεντ.

Ωστόσο, το παρήγορο είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν για την κατάστασή του, περνάει ήπια τον Covid 19.

Αξίζει να σημειωθεί για όσους ενδεχομένως να μη γνωρίζουν, ότι ο Άλη Χαγκ Μοχάμεντ ζει στην Ελλάδα περισσότερο από 45 χρόνια, και άσκησε το λειτούργημά του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου επί 23 συναπτά έτη. 

Το Daynight.gr εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο ιατρό!

 

Ποιος είναι ο Άλη Χαγκ Μοχάμεντ

Αν και Σουδανός, είναι σίγουρο ότι μετά από 47 χρόνια στην Ελλάδα αισθάνεται Έλληνας και Ρεθυμνιώτης και άλλωστε το ίδιο αισθάνονται και οι Ρεθυμνιώτες.

Ο κ. Άλη Χαγκ ήρθε στην Ελλάδα το 1974, έκανε μαθήματα ελληνικής γλώσσας για ένα χρόνο και το 1975 ξεκίνησε να σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1981. Μεταξύ 1982 και 1984 βρέθηκε στην φυλακή του Σουδάν, που μαστιζόταν από το δικτατορικό καθεστώς και φυλακίστηκε για τα δημοκρατικά πολιτικά του φρονήματα.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1984 και ξεκίνησε να κάνει την ειδικότητα, την οποία ολοκλήρωσε το 1989. Από το 1989 ως το 1995 εργάστηκε σε ιδιωτικά ιατρικά κέντρα και το 1995 αποφάσισε να υπηρετήσει το δημόσιο σύστημα υγείας της Ελλάδας και έφτασε στο Ρέθυμνο, όπου εργάστηκε στο νοσοκομείο μέχρι το 2018.

«Είναι αλήθεια ότι αυτά τα χρόνια διέθεσα με αυταπάρνηση όλες τις πνευματικές, σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις, για την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος» ανέφερε ο ίδιος στην αποχαιρετηστήρια επιστολή του το 2018. «Και είναι επίσης γεγονός ότι, κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, απέκτησα την αγάπη, την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αναγνώριση των συνεργατών μου και της κοινωνίας του Ρεθύμνου και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αυτή ήταν για μένα η μεγαλύτερη και πιο πολύτιμη ανταμοιβή. Μεγάλη ικανοποίηση αποτελεί παράλληλα για μένα το ότι αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν θαυμάσιο λαό με φιλότιμο, υψηλές αξίες και αρχές και έναν ωραίο τόπο με ιστορία και παράδοση, τον οποίο αγάπησα πραγματικά και αισθάνομαι ότι είμαι αναπόσπαστο κομμάτι του


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ