Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» σε όσους συμμετείχαν στην χθεσινή αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε χθες Πέμπτη 2 Μαρτίου η «οικογένεια» του Barrio και ο Α.Ο. Άρης Ρεθύμνου , καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να δώσουν λίγο από το αίμα τους το οποίο μελλοντικά θα φανεί σωτήριο για κάποιους συνανθρώπους μας.

Αυτή η μορφή εθελοντισμού, εκτός από απαραίτητη, θα πρέπει σιγά σιγά να καταστεί αυτονόητη σε όλους μας κι ελπίζουμε στο εξής παρόμοιες ενέργειες να αποκτήσουν ολοένα και μεγαλύτερη μαζικότητα.

Το Barrio ευχαριστεί από καρδιάς όσους συμμετείχαν στην όμορφη αυτή δράση, τον Α.Ο. Άρη Ρεθύμνου καθώς επίσης και το προσωπικό του Νοσοκομείου και δεσμεύεται πως μελλοντικά θα ακολουθήσουν παρόμοιες ενέργειες που ενισχύουν το εθελοντικό πνεύμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version