Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Αγνοούνται τρεις κτηνοτρόφοι στον Μυλοπόταμο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τρεις κτηνοτρόφους που αγνοούνται από χθες το βράδυ στην περιοχή των Αραβάνων στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου αναζητούν οι αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive πήγαν για να επισκεφτούν τη στάνη τους και κόλλησαν στον δρόμο.

Έντονη είναι η κινητοποίηση των συναρμόδιων αρχών, όπως είπε ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Μανόλης Παραβολιδάκης.

Οι τρεις κτηνοτρόφοι πήγαν να επισκεφτούν την στάνη τους και φαίνεται πώς κόλλησαν στον δρόμο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, σε μία περιοχή όπου to υψόμετρο φτάνει τα 1.000 μέτρα.

Στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετέχουν 8 άτομα της ΕΜΑΚ και 6 πυροσβέστες από το Ρέθυμνο.

Αντιδήμαρχος ο ένας αγνοούμενος

Όπως αναφέρει το neakriti και σύμφωνα με τον δήμαρχο Μυλοποτάμου κ.Κόκκινο, «ο ένας από τους τρεις είναι ο αντιδήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Κουλούκωνα ο οποίος μετέβη στην περιοχή Αραβάνες μαζί με τον αδερφό και τον κουνιάδο του. Το ανησυχητικό είναι ότι από το βράδυ της Τρίτης δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version