Βρειτε μας στα Social Media

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Πυραυλάκατος «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» αγκυροβόλησε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ρεθύμνου (δείτε εδώ το σχετικό φωτο-ρεπορτάζ του Daynight.gr), στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Νικολάου, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να δει από κοντά ένα πολεμικό πλοίο.

Όποιος επισκέφθηκε την Πυραυλάκατο, πέρα από τον άρτιο εξοπλισμό της, θαύμασε το ήθος, την ευγένεια και τη φιλοπατρία του πληρώματος.

Ωστόσο, ένας από τους αξιωματικούς ήταν αυτός που «έκλεψε» τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Πρόκειται για τον νεαρό αξιωματικό του Πολεμικού μας Ναυτικού ο οποίος είχε αναλάβει τον πρόσκαιρο ρόλο του «ξεναγού» για τους επισκέπτες του πολεμικού πλοίου.

Έτοιμος να απαντήσει σε κάθε απορία μικρών και μεγάλων, παρουσίαζε αναλυτικά τα μέρη του οπλισμού του πλοίου και εξηγούσε τη λειτουργία τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Daynight:

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη Κυριακή μονάχα, πέρασαν από το πλοίο 4.740 άτομα, με τις φήμες να αναφέρουν πως η πλειονότητα αφορούσε στο γυναικείο πληθυσμό που από στόμα σε στόμα έκανε γνωστή σε ολόκληρη την πόλη του Ρεθύμνου την ύπαρξη του ψηλού, ξανθού κι ευθυτενή αξιωματικού!

Χιλιάδες Ρεθυμνιώτες στην πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος» – Πέρασαν 4.740 άτομα σε μία ημέρα!

Η Πυραυλάκατος «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» που έχει βάση στην Αμφιάλη Αττικής, είναι ένα πλοίο σύγχρονης τεχνολογίας με χαρακτηριστικά τη γρήγορη αντίδραση στην αντιμετώπιση απειλών, τη μεγάλη δύναμη πυρός και την υψηλή ταχύτητα επιχειρήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ