Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Αδειάζουν τα σούπερ μάρκετ και στο Ρέθυμνο λόγω κοροναϊού | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί επιμένουν και λένε σε όλους τους τόνους, ότι δεν χρειάζεται πανικός μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοιού στην Ελλάδα, τα λόγια τους φαίνεται να έπεσαν στο κενό. Παρά τις εκκλήσεις να επικρατήσει ηρεμία, και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί, ήδη ξεκίνησαν και στο Ρέθυμνο ν’ αδειάσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Οι καταναλωτές επιλέγουν τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια. Επίσης αγοράζουν σε ποσότητες απολυμαντικά και αντισηπτικά προϊόντα.

Τις φωτογραφίες έστειλε αναγνώστης της εφημερίδας Rethemnosnews σήμερα το πρωί από γνωστό σούπερ μάρκετ  της πόλης μας, τονίζοντας το πλήθος του κόσμου που έσπευσε να αγοράσει όσα θεωρεί αναγκαία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version