Διαφήμιση

Ρέθυμνο

68 χρόνια μαζί: Το υπέροχο ζευγαράκι από την Κρήτη που μας έφτιαξε τη διάθεση!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το να βρίσκεις ηλικιωμένους ανθρώπους της υπαίθρου και να έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις μαζί τους, αποτελεί πραγματική ευλογία.

Μέσα από τις απλοϊκές τους κουβέντες, απλώνονται κι ανοίγονται μπροστά σου διαφορετικοί κόσμοι και τρόποι σκέψεις ξεχασμένοι μα τόσο αυθεντικοί.

Την ευκαιρία αυτή έχει συχνά-πυκνά ο ιδιοκτήτης του καναλιού “Θύμηση και νοσταλγία περπατώντας στα χωριά” στο YouTube, o οποίος εδώ και χρόνια έχει βρει τον τρόπο να προσεγγίζει ηλικιωμένους αυτής της κατηγορίας και να τους βγάζει πράγματα που χρειάζεσαι… χίλια αυτιά για να τα ακούσεις.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του κυρίου 99χρονου Αντρέα Μιχελάκη και της συζύγου  του Άννας, οι οποίοι έχουν κλείσει 68 χρόνια κοινού βίου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version