Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Η 1η υπαίθρια έκθεση παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο Ρέθυμνο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιδιαίτερη έκθεση παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής16 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Πάνω από 20 αυτοκίνητα-αντίκες και ισάριθμες μοτοσικλέτες έλαβαν συμμετοχή στην πρωτότυπη έκθεση, που σκοπό είχε τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Mercedes, Cantilac, Alfa Romeo, VW Beetles, κ.α, οχήματα και μοτοσικλέτες μιας άλλης εποχής, κέντρισαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το χειμωνιάτικο πρωινό τους.

Όλα τα οχήματα, μοτοσικλέτες και vespa, ανήκουν σε Ρεθεμνιώτες συλλέκτες, που με ιδιαίτερο ζήλο και όρεξη τα φροντίζουν, καθιστώντας τα λειτουργικά. Η επόμενη υπαίθρια έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα είναι εμπλουτισμένη με περισσότερο οχήματα-αντίκες και άλλες παράλληλες δράσεις.
Ευχαριστούμε τους Ιδιοκτήτες των παλαιών οχημάτων και μοτοσικλετών, το vespa club Ρεθύμνου ,όλες και όλους για την αθρόα προσέλευση τους.

Κοινός Τόπος, Κοινός Στόχος.

Ευχόμαστε Καλές γιορτές!

Εκ του Δ.Σ. του ΣΥΝΠΟΛΙΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ