Διαφήμιση

Ρέθυμνο

30 θέσεις Κοινωφελούς εργασίας για ανέργους στα Ανώγεια

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Δήμος μέσω και της “Α” καλεί τους εγγεγραμμένους δημότες του στον ΟΑΕΔ

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, με τις θέσεις Κοινωφελούς Εργασίες σε Δήμους όλης της Ελλάδας, τριάντα θα είναι οι θέσεις που θα αναλογούν στον Δήμο Ανωγείων και οι οποίες θα προκηρυχθούν το καλοκαίρι. Ο Δήμος μέσω και της “Α” καλεί τους εγγεγραμμένους δημότες του στον ΟΑΕΔ να επικοινωνήσουν και να αναφέρουν την ειδικότητα στην οποία είναι εγγεγραμμένοι ώστε να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ειδικότητες. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δήμος Ανωγείων στο κάλεσμα του:

Παρακαλούμε του Δημότες μας που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ να επικοινωνήσουν με το Δήμο  μας (τηλ.επικ  2834032521) για να δώσουν σχετικές πληροφορίες για την κατηγορία και την ειδικότητα με την οποία είναι εγγεγραμμένοι και διατηρούν κάρτα ανεργίας. Αυτή η  προσπάθεια  γίνεται προκειμένου να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ειδικότητες και κατηγορίες ανέργων από τον Δήμο μας στις επικείμενες τριάντα θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας που θα προκηρυχτούν αρχές καλοκαιριού από τον ΟΑΕΔ για τον Δήμο Ανωγείων.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε στην ανταπόκρισης  σας.

Πηγή: anogi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version