Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Συναγερμός στις Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου | Εξαφανίστηκε 31χρονος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου από την εξαφάνιση ενός 31χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11). Η δήλωση της εξαφάνισης έγινε χθες το μεσημέρι από την μητέρα του, η οποία περιέγραψε στους αστυνομικούς τον γιο της με τις Αρχές έκτοτε να τον αναζητούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο 31χρονος και η οικογένεια του μένουν μόνιμα στο Ηράκλειο. Ο αγνοούμενος είναι εύσωμος και έχει γαλανά μάτια. Έχει ύψος 1,78 ενώ και όταν εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο μπουφάν και μπλε παπούτσια.

Οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου όσο και τα ραδιοταξί έχουν ενημερωθεί σχετικά, σε περίπτωση που κάποιος δει τον 31χρονο να κυκλοφορεί στην πόλη.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές δεν έχουν για την ώρα στη διάθεσή τους φωτογραφία του αγνοούμενου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version