Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Σε μία γιορτή αγάπης ξεφάντωσαν μικροί και μεγάλοι στο 16ο Δημοτικό Σχολείο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Daynight επισκέφτηκε το “Χωριό του Αϊ-Βασίλη” που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Χορευτικά, το σπιτάκι του Αϊ-Βασίλη, αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού με συνοδεία χορωδίας, παραμύθια, κουκλοθέτρο, καραγκιόζης, εικαστικά εργαστήρια, αλλά και γλυκιές δημιουργίες στο εργοστάσιο σοκολάτας ήταν μερικά από τα δρώμενα που έλαβαν χώρα στο προαύλιο και τις αίθουσες του σχολείου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους εκείνους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στηρίζοντας το σύλλογο “Ηλιαχτίδα” , το κέντρο απασχόλησης ΑΜΕΑ “Μαζί μπορούμε” και τους δότες μυελού των οστών. Τέλος, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως η θέληση και η διάθεση για προσφορά νικούν όλα τα εμπόδια. Το 16o Δημοτικό Σχολείο κατόρθωσε να γεμίσει με απέραντη αγάπη ένα τόσο μικρό χώρο. Και του χρόνου παιδιά!

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version