Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Η λευκή παραλία που έμεινε στην ιστορία! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το daynight.com.gr

Η σημερινή ημέρα έσπασε κάθε φιλοδοξία χειμερινού τοπίου για τον κάθε Ρεθεμνιώτη. Όσοι δεν κατάφεραν να επισκεφτούν τα χιόνια στα βουνά, είδαν τα χιόνια να έρχονται  στο μπαλκόνι τους για να τους ανατρέψουν τα δεδομένα. Πρώτη φορά μετά από το 2004 βάφτηκε το τοπίο ολόλευκο σε εικόνες που κάποιοι από εμάς ενδέχεται να μην έχουμε αντικρίσει ξανά ποτέ.

 

Μια ιστορική μέρα για το Ρέθυμνο σε επίπεδα χιονιά που προκάλεσε ευχάριστο «σοκ» για παιδιά και μεγάλους που ξύπνησαν αντικρίζοντας έναν τόπο που δεν… αναγνώριζαν! Όλοι οι δρόμοι του Ρεθύμνου γέμισαν από ανθρώπους όλων των ηλικιών, παίζοντας με το χιόνι, φτιάχνοντας χιονάνθρωπους ένα βήμα μακριά από την πόρτα του σπιτιού τους.

 

Όσο για τη σουρεαλιστική εικόνα της παραλίας με το απλωμένο χιόνι να σκεπάζει όλη την άμμο μέχρι την ακτή της θάλασσας, συγκλόνισε τους πάντες.

 

Μέχρι προχθές οι χειμερινοί κολυμβητές μας έδειχναν πως απολαμβάνουν το κολύμπι στη θάλασσα και σήμερα ήταν γεμάτο ανθρώπους να απολαμβάνουν το τοπίο και να φωτογραφίζουν την παραλία όπως ποτέ δεν την έχουν ξαναδεί.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ