Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Γνωρίστε το πανέμορφο Ρέθυμνο online

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα πάντα για την πόλη του Ρεθύμνου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν κάτοικοι, επισκέπτες, αλλά και τουρίστες, μέσω μιας νέας διαδικτυακής εφαρμογής, που θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Η διαδικτυακή εφαρμογή βρίσκεται εδώ

Ο Δήμος Ρεθύμνου και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, προσκαλούν όλους τους συμπολίτες στην παρουσίαση της πρωτότυπης διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία αφορά συνοικίες, τοπωνύμια και μνημεία, όλων των εποχών του Ρεθύμνου, καλύπτοντας γεωγραφικά την περιοχή από τον Ατσιπουλιανό μέχρι τον Πλατανιά Ποταμό.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 7:00 το απόγευμα, στο Σπίτι του Πολιτισμού και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν οι συντελεστές του έργου:

Θεόδωρος  Πελαντάκης, Φιλόλογος – Κωστής Ηλ. Παπαδάκης, Φιλόλογος-Θεολόγος-Συγγραφέας – Νίκος Ε. Σταγάκης, Πολιτικός Μηχανικός-ενεργός πολίτης – Νίκος Γ. Δασκαλάκης, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Επίσης, οι υπεύθυνοι για την υλοποίηση και την ηλεκτρονική φιλοξενία της εφαρμογής από το Εργαστήριο Γεωφυσικής – Δορυφορικής Τηλεπισκόπησης και Αρχαιοπεριβάλλοντος, Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών, Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας: Δρ. Απόστολος Σαρρής, Διευθυντής Ερευνών-Αναπληρωτής Δ/ντης ΙΜΣ – Άγγελος Χλιαουτάκης, Μηχανικός Η/Υ – Άρης Κυδωνάκης, Μηχανικός λογισμικού

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ