Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ξυλοφόρτωσαν γιατρό του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
“Θερμό”επεισόδιο με πρωταγωνιστές έναν 20 χρονο και έναν 60 χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στους διαδρόμους του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου . Τα δύο άτομα συγγενείς ενός 20χρονου που μεταφέρθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα  με τραύματα στο πρόσωπο και ο οποίος εκείνη την ώρα δεχόταν τις πρώτες βοήθειες,  επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στην συνέχεια ξυλοκόπησαν ,και κατ΄άλλες πληροφορίες δάγκωσαν,ειδικευόμενο  γιατρό που περνούσε από μπροστά τους από το διάδρομο.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τα δυο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο συνοδοί του τραυματία είχαν πρόβλημα με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που δεν παρέλαβε τον 20 χρονο τον οποίο και μετέφεραν οι ίδιοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Πηγή:rethnea
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version