Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Τι δήλωσε ο ψυχίατρος για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χθες σημειώθηκε μια δολοφονική επίθεση ενάντια στον ψυχίατρο Δημήτρη Στριμπάκος, ο οποίος λίγο μετά το συμβάν έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

Ο γιατρός έφευγε την ώρα που πυροβόλησαν εναντίον του από το ιατρείο του και όπως όλα δείχνουν είναι ζωντανός από καθαρή τύχη.

Κατέβηκε να πάρει το αυτοκίνητό του, μπήκε στο πάρκινγκ και στην είσοδο σταμάτησε στιγμιαία για να δει αν έρχεται αυτοκίνητο και να βγε ξανά στο δρόμο. Τότε ήταν που οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν.

Ο γιατρός τραυματίστηκε από τα θραύσματα των παραθύρων. Ο ίδιος είπε πως αντιλήφθηκε κίνδυνο αρχικά όμως δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει. Πάτησε το γκάζι και λίγα μέτρα αργότερα σταμάτησε μπροστά σε μπαίνοντας μέσα αιμόφυρτος και ζητώντας βοήθεια.

Το συμβάν έχει επαναληφθεί

Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιατρός Δημήτριος Στριμπάκος δέχτηκε επίθεση, πριν από δύο μήνες δέχτηκε πυροβολισμούς κοντά στο σπίτι του.

Ο κ. Στριμπάκος ανεφερε ότι ήδη έχει δώσει ονόματα στην αστυνομία, πως γνωρίζει τους δράστες και πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν ούτε με την ιδιότητά του ως ψυχίατρου ούτε με οικονομικές διαφορές.

Mάλιστα είπε πως έχει δεχτεί πολλές φορές απειλές για τη ζωή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap