Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Πρόστιμο αλά Κρητικά! Ήθελε να ψωνίσει χωρίς μάσκα και το πλήρωσε ακριβά

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

“Βροχή” έπεσαν τα πρόστιμα στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοιό. Συνολικά οι αρχές διενέργησαν 906 ελέγχους, με τα πρόστιμα αλλά και τα… λουκέτα να πέφτουν το ένα μετά το άλλο!

Ειδικότερα στα Χανιά, είχαμε σε τρεις επιχειρήσεις εστίασης πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας καθώς κατά τους σχετικούς ελέγχους εντοπίστηκαν να εξυπηρετούν όρθιους πελάτες σε εσωτερικούς χώρους.

Στο Ρέθυμνο, σε δύο ακόμα επιχειρήσεις εστίασης επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 2.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας καθώς εξυπηρετούν όρθιους πελάτες σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον στο Ρέθυμνο είχαμε και δύο πρόστιμα ύψους 300 ευρώ έκαστος σε εργαζόμενους διότι δεν φορούσαν μάσκα κατά την διάρκεια της εργασίας τους.

Παράλληλα, επιχειρήσεις εστίασης εντοπίστηκαν να εξυπηρετούν όρθιους πελάτες σε εσωτερικούς χώρους είχαμε και στο Ηράκλειο. Σε δύο περιπτώσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα 5.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας ενώ και σε Cafe Bar που εξυπηρετούν όρθιους αλλά σε εξωτερικό χώρο έπεσε επίσης “καμπάνα”. Τέλος στο Λασίθι, επιβλήθηκε πρόστιμο σε πελάτη μινι μάρκετ, που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και εν τέλει τα ψώνια που έκανε, του βγήκαν… ακριβότερα!

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap