Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Πρόσωπα της Κρήτης: Απολαύσαμε το παρεάκι του κυρ Μιχάλη – «Σαν τη γυναίκα μου δεν υπάρχει άλλη!»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο κύριος Μιχάλης Μιχελάκης, ένας… 82χρονος έφηβος, και η σύζυγος του η κ. Φροσύνη , ολοφάνερο στήριγμα μιας ζωής στο πλευρό του, τους οποίους συναντήσαμε τυχαία την ώρα που επέστρεφαν από αγροτικές εργασίες,

Βίντεο: Γιάννης Φραγκιαδάκης για το Daynight.gr

Έχοντας ως παρέα και ένα από τα 9 εγγόνια τους, μας καλωσόρισαν με εγκαρδιότητα “παλαιϊνών καιρών” και μας προσκάλεσαν στο σπίτι τους για μια ρακή, συνοδεία ντόπιου τυριού και μιας πολύ ενδιαφέρουσας κουβέντας.

Αξίζει να την μοιραστούμε μαζί σας μέσα από το μικρό βίντεο που ετοιμάσαμε!

Δείτε το βίντεο στην αρχή της σελίδας ⤴️

*Στην βίντεο-στήλη του Daynight.gr με τίτλο «Πρόσωπα της Κρήτης» παρουσιάζονται ιστορίες από την «καρδιά» και τους πυλώνες του νησιού μας, δηλαδή τους ίδιους τους ανθρώπους της.

Μια ψηφιακή βιβλιοθήκη με προσωποκεντρική μορφή, στην οποία Κρητικοί και Κρητικές της υπαίθρου και των πόλεων της Μεγαλονήσου, ανοίγουν την καρδιά τους στον αεικίνητο συνεργάτη μας, Γιάννη Φραγκιαδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version