Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Μεγάλη προσφορά της AEGEAN με 50% έκπτωση από Αθήνα για Κρήτη!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Είναι δύσκολη η περίοδος αυτή, εν μέσω πανδημίας, να σκεφτεί και να οργανώσει κάποιος ένα ταξίδι. Ωστόσο εάν το αεροπορικό ταξίδι γίνει με όλα τα μέτρα ασφαλείας και με μια αεροπορική που σέβεται τους επιβάτες της και φροντίζει για την υγεία και την προστασία τους, τότε, ναι, μπορούμε να το σκεφτούμε.

Ειδικά με αυτή την προσφορά της Aegean, που αφορά σε έκπτωση 50% σε πτήσεις προς αγαπημένους προορισμούς του εσωτερικού. Κι αν σκεφτούμε επιπλέον ότι πολλές είναι οι έρευνες που αναφέρουν ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα να κολλήσει κάποιος κορονοϊό σε μια πτήση, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απλά.

 

Έκπτωση 50% από την Aegean

Επιπλέον, η Aegean δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αλλάξουν τα εισιτήριά τους άπειρες φορές χωρίς καμία χρέωση, οπότε και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει αργότερα, αλλά λόγω του κορονοϊού δεν ξέρει τι θα συμβαίνει τότε στη χώρα.

Η προσφορά με 50% έκπτωση ισχύει για απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς/από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μυτιλήνη και για απευθείας πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς/από Λάρνακα, που έχει μοναδικά μέρη για να δείτε!

Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 02/11/2020 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 24/11/2020 έως και 10/03/2021.

Πηγή: travelstyle

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ