Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Δείτε τι έγραψε στο facebook η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου που το βράδυ της Πέμπτης δέχθηκε το (παραλίγο) δολοφονικό χτύπημα έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και φρόντισε μέσα από το facebook να ευχαριστήσει όσους τους συμπαρστάθηκαν.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Σας ευχαριστώ όλους ατελείωτα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου,που είτε μέσω της φυσικής σας παρουσίας,είτε μέσω των εκατοντάδων μηνυμάτων αγάπης,συμπαράστασης και στήριξης,μου σταθηκατε σ’αυτη τη σκληρή δοκιμασία της ζωής μου.
Εσείς οι αναρίθμητοι άνθρωποι,φίλοι,συγγενείς,
γνωστοί και λιγότερο γνωστοί,δώσατε ηχηρό παρόν,με αγκαλιάσατε και με ζεστανατε,λεπτό προς λεπτό,αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διαδραματίστηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη ζωή μου.
Η δίκη μου ευχή προς εσάς είναι να επιλέγετε και να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας και να είστε σίγουροι,πως μαζί με την απαραίτητη υπομονή και δύναμη όλα τα δύσκολα της ζωής προσπερνονται.
Θα χρειαστώ χρόνο για να αναλάβω πλήρως και να σας ευχαριστησω έναν έναν προσωπικά.Αλλά και γι αυτό, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.

Εμείς να σημειώσουμε πως εκκρεμεί εναντίον της κατηγορία ηθικής αυτουργίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας παρότι η ίδια αρνείται σθεναρά ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap