Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Πόσοι Κρητικοί έχουν κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολίου;

Δημοσιεύτηκε

στις

εμβόλιο
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ξεπερνούν τις 100.000 οι Κρητικοί που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπομπουδάκη ανέφερε πως έχουν ξεπεράσει τους 300.000 πολίτες που έχουν εμβολιαστεί στην Κρήτη.

«329.249 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί ενώ 122.573 έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση. 5.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με το Johnson&Johnson, γιατί έγινε ένας διάλογος για την προσωρινή διακοπή του μονοδοσικού εμβολίου που στις 8 γραμμές που έχουμε στο νησί. Επανεξετάστηκε και από 7 του μήνα ξεκινάει ο εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο. Έχουμε αρκετό κόσμο που επιθυμεί να εμβολιαστεί» τόνισε η κ. Μπορμπουδάκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δυνατότητα εμβολιασμού κατ’ οίκον, ανθρώπων που είναι κλινήρης, λέγοντας πως είναι ένα αίτημα που υποστηρίζει η 7η ΥΠΕ Κρήτης«Υπάρχει ένα αίτημα των Ιατρικών Συλλόγων που έχουν δηλώσει την πρόθεση τους αλλά και από το Πανεπιστήμιο Κρήτης από την Ιατρική Σχολή. Εμείς αναμένουμε την απόφαση του Συντονιστικού Κέντρου, αν αυτό υλοποιηθεί από κινητά κλιμάκια των ιδιωτών γιατρών. Είμαστε ακόμη στην προτεραιοποίηση των ανθρώπων που παραμένουν σπίτι. Είναι κλινήρης και έχουν δυσκολία πρόσβασης. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εν αναμονή των σχετικών οδηγιών». 

Πηγή: creta24

εμβόλιο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap