Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Πήγαν την έγκυο στον Άγιο Νικόλαο γιατί τα κρεβάτια της ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ είναι κλειστά λόγω έλλειψης νοσηλευτών

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι τα δύο μεγάλα νοσοκομεία του Ηρακλείου, Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ δεν είχαν κρεβάτι στη ΜΕΘ για την έγκυο η οποία στη διάρκεια τοκετού σε ιδιωτικό μαιευτήριο αντιμετώπισε επιπλοκές και χρειάστηκε νοσηλεία.

Έτσι η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμοδυναμικά σταθερή με 28 αιματοκρίτη στη ΜΕΘ του Αγίου Νικολάου για παρακολούθηση.

Χρειάστηκε δηλαδή να διανυθούν χιλιόμετρα και να φτάσει σε άλλη πόλη από την πόλη όπου γεννούσε γιατί τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου δεν είχαν κλίνη. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Το εντυπωσιακό είναι όπως αναφέρουν και συνδικαλιστές της Υγείας από το Ηράκλειο ότι στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, όπως το ΠΑΓΝΗ υπάρχουν κλειστά κρεβάτια ΜΕΘ και παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού την ίδια ώρα που λήγουν οι συμβάσεις των ειδικευόμενων νοσηλευτών στο τέλος Φεβρουαρίου και απολύονται ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό εργάζεται ήδη χωρίς ρεπό και άδειες για να καλύψει την υποστελεχωμένη δομή.

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ ζητά την πρόσληψη από τις λίστες των επικουρικών των παλαιών προκηρύξεων όλων των νοσηλευτών και όλων των άλλων ειδικοτήτων που χρειάζονται όπως μεταφορείς θαλάμου, καθαρίστριες, φυσικοθεραπευτές κ.α.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version